søndag den 19. juni 2016

Garnudsalg og Garnstafet

En enkelt dag hjemme blev det efter Barcelona inden jeg atter skulle på tur.
Denne gang med Helle - vi havde allerede sidste år planlagt at vi ville på Garnstafet igen i Aarhus. Men det skulle ikke være helt samme tur, så vi besluttede at lige tage en smut forbi Garnudsalg i Aalborg - det er jo næsten på vejen!!
Vi var så heldige at Annes Indfald ville mødes med os og vise os lidt af Aalborg. Vi gik først i 2 garnbutikker, den første Hønsestrik her fik vi en udsøgt service og de var virkelig søde


Dernæst var vi i Designerværkstedet, men her var der slet ikke den samme service og vilje til at ville sælge noget, så her "gad" jeg så heller ikke tage et billede!!
Vi fik skøn frokost på Pingvin (selvom Helle påstod at vi skulle spise frokost på Pelikan!!)
Og så gik turen endelig til Garnudsalg 
Jeg købte garn til en trøje til Hende den skønne, Japan sleeves den skal strikkes i Cottonwool i hvid og lys grå. Derudover købte jeg garn til en poncho til mig selv, ligeledes i cottonwool, Kid silk og en flot silketråd.
Vi mødtes med Bettina og Pernille - vi havde uafhængig af hinanden planlagt den samme tur, så vi fik et lift til Aarhus hvor vi også skulle bo på samme hotel ;)
Garnstafetten startede kl 10 lørdag og vi var klar
 
Vi nåede alle 8 butikker
Jeg købte kun en kop kaffe og en hindbærsnitte
 Vi har besluttet at vi ikke gider til næste år, det er vældig hyggeligt og Aarhus er en skøn by! Men der er rigtig mange mennesker og nogle af butikkerne kan ikke helt følge med - så vi må finde på noget andet, men det skulle heller ikke være noget problem for Team Helona :)Nå ja - jeg får da også strikket, bare ikke så meget der bliver færdigt.......
Et par strømper til Hende den skønne er det blevet til
og se lige hvad hun har lavet til mig til mors dag, hun kender mig så godt ;)


6 kommentarer:

 1. Sikke en skøn gave hende den skønne have lavet til dig. Lyder som en skøn tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk? Hun er kreativ :) det var en skøn og hyggelig tur ;)

   Slet
 2. Nej, for en dejlig weekend! Det er herligt med sådan en tur i alle byens garnbutikker, men mindst lige så hyggeligt når man selv planlægger det.
  Garnudsalg ER altså et farligt sted. Jeg synes ikke du har købt særlig meget! (Blusen du skal strikke er rigtig flot!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn weekend og jeg syntes faktisk også jeg var dygtig i Garnudsalg - jeg havde lavet en indkøbsliste hjemmefra, ellers ville jeg måske slet ikke have købt noget....SKRÆK!!

   Slet
 3. Det var altså en dejlig weekend :)

  SvarSlet