mandag den 20. marts 2017

Hold da op.......50 år!

Jeg forstår det faktisk ikke, jeg blev 50 år igår!
Jeg blev fejret med surprise-morgenmad som René havde arrangeret. Hende den skønne og hendes forlovede, 2 søde kollega'er som jeg har kendt i 30 år! og som jeg også strikker med og så selvfølgelig Helle og hendes mand.

Det var skønt og dejligt at de ville være med til at fejre mig. Jeg fik kun lige et billede af bordet inden gæsterne kom og hold da op han havde sørget for mad, æg, bacon, pandekager, nybagte boller, ost, marmelade, juice, kaffe og mere end jeg kan huske!

Jeg fik de skønneste gaver og det startede allerede i fredag da jeg var på tur med Helle. Hun har lavet denne fantastiske projektpose til mig

Er den ikke bare fantastisk? Den lille pung fik jeg så i søndags, den har 2 lommer og her har jeg alle mine strikkedimser {;o)


Af René fik jeg det skønneste, flotteste billede af ham og hende den skønne - jeg elsker det! Af Hugo fik jeg den blå Kaj sangfugl af Kaj Bojesen og af hende den skønne fik jeg en tatovering. Det bliver af et garnnøgle med pinde som hun selv har tegnet. Derudover fik jeg gavekort til Garnudsalg, Sportsmaster, AD's bog Måske fra oven, øreringe og ikke mindst 3 flotte buketter og en gavekurv - hold nu op her er skønt her i 50'erne {;o) 

Jeg har selvfølgelig også fået strikket - mere om dette i næste indlæg.

12 kommentarer:

 1. Åh hvor skønt. Og tillykke :)

  SvarSlet
 2. rigtig meget til lykke, lyder som du har haft en forrygende dag.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Skønne gaver du har fået. Tillykke med dagen.

  SvarSlet
 4. Tillykke med den runde dag.

  SvarSlet
 5. Hjertelig tillykke med dagen 🇩🇰🇩🇰💐

  SvarSlet
 6. Tillykke - det gør slet ikke ondt at fylde 50 ☺ især ikke, når der følger så dejlige gaver med ☺

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - nej slet ikke, så hvorfor ikke bare nyde? {;O)

   Slet