torsdag den 16. juni 2016

Barcelona

René og jeg har været en tur i Barcelona - for første gang og bestemt ikke sidste gang! Det er en skøn by, som har masser at byde på - dog forbliver London dog vores favorit by :)

 Vi var selvfølgelig en tur i Sagrada Familia, vi havde en sød og sjov guide og det skal man altså have. Masser af gode historier og facts.
Vi besluttede at tage en tur med Sightseeing bussen - det kan kun anbefales, man kommer langt omkring og får set en masse spændende steder.
Vi hoppede af ved Park Güell, her havde vi ikke guide på, det bliver vi vist nød til næste gang. Det er virkelig flot park

Og selvfølgelig var vi også forbi en garnbutik - All you knit is love her fandt jeg 3 nøgler grøn - jow jow, jeg hoppede ud af komfortzonen og købte grønt - alpaca garn. Ulden (eller som den meget søde, ikke så meget engelsk talende sagde "the hair"!) bliver farvet og spundet lokalt og kun solgt i deres butik

En skøn og dejlig tur med den skønneste mand <3 3="" br="">

4 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været en dejlig tur. Spændende garn, har du allerede en ide med det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn tur - ikke endnu - tænker måske at sætte det sammen med noget andet alpaca? ;)

   Slet
 2. Det ser ud til at have været en dejlig tur. Spændende garn, har du allerede en ide med det?

  SvarSlet
 3. Sikke du kommer rundt! Jeg er totalt bagefter her på bloggen..... Barcelona er så hyggelig en by, og sikke et scoop med dit håndfarvede "hår"

  SvarSlet