søndag den 16. november 2014

Fødselsdag og en masse strik

Allerførst så har den skønne haft fødselsdag, 21 år! Jeg kan næsten ikke forstå at vores lille pige er blevet så stor!

Hun har fuld gang i universitetslivet og klarer sig rigtig godt og er meget glad for det.

2014-01-05 14.05.19

Her er det skønneste billede af den skønne og min dejlige mand. René var en af de første i militæret der tog forældreorlov, og derfor kom hans fagforening forbi og lavede et interview. Fotografen tog en masse flotte billeder, men dette er så absolut min favorit!

På strikkesiden sker der også en masse ting – phew!

Min strikkeveninde har haft gang i høstjakken og var gået helt istå med ærmerne, jeg fik den hjem og nu er den ikke ærmeløs mere

2014-11-16 16.30.44

Min søde kollega skal være far igen, og det bliver en lille pige denne gang også, jeg har strikket 2 Samlebånd, en storesøster trøje og en lillesøster trøje

23-24

Jeg skyllede dem op som jeg plejer, men desværre har den brune smittet af på den beige – øv!

Jeg er igang med en Cecilia fra Design Club, den er til min søde kollega og jeg er næsten færdig

2014-11-16 16.32.30

Der mangler ganske lidt på halskanten og så skal der lige laves i-cord på ærmerne! Den er strikket i Geilsk uld/bomuld og bliver ganske lækker

Den skønne spurgte mig “strikker du stadigvæk helst ikke sokker?” og hun er jo mit bløde punkt, så nu er jeg startet op på strømper til hendes kæreste – en lille størrelse 47 – suk {;o)

2014-11-16 16.33.13

Jeg var i Strikkebio igår – vi så Den forsvundne kvinde, jeg tænker stadigvæk over filmen og ved endnu ikke helt hvad jeg syntes om den. Men for at have noget lidt nemt med, startede jeg op på et tørklæde a la Hotte hit

2014-11-16 16.33.30

5 kommentarer:

 1. Jamen tillykke med hende :-) Det er et super godt billede.
  Sikke mange dejlige ting, du har kreeret - hvor er det dog ærgerligt med de Samlebånd - håber de kan bruges alligevel :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med datteren. Billedet er supergodt, kan godt forstå du syntes om det.
  sikke en masse du har gang i. Sokker/strømper er noget man enten elsker eller hader at lavr. Godt du er kommet igang med det. :-))

  SvarSlet
 3. Tillykke med hende!
  Hold op, hvor er du flittig med strikkeoindene. Det er sandelig nogle skønne ting! De der samlebånd-trøjer bliver da et hit.

  SvarSlet
 4. Hej / \ ven
  Det er godt nok trist med farveafsmitning 😔
  Jeg tænker / har tænkt meget over den film og syntes faktisk der er flere hændelser der "stritter" og vi er ikke de eneste ....min kollegas veninde tænker også meget, så meget at hun prøvede at forklare min kollega om hændelsen, det hjalp dog ikke meget !
  Skønt med alle dine projekter, de har været gode at ha med i "trofastbåden" 🚢
  Vi ses
  Kram

  SvarSlet
 5. Og de der ærmer sidder bare lige i øjet....den trøje er ligeså meget din som min...det var også dig, der knækkede startkoden...med raglanudtagninger oppefra.
  Kh og god søndag

  SvarSlet