lørdag den 10. juli 2010

Strik i heden!

Idag havde Lene fra Strikkestedet inviteret til sommerferie-strik!

Og jeg skal da lige love for at det blev til sommer strik!

Phew for en varme, men heldigvis ligger Lene’s butik i skyggesiden om eftermiddagen, så det var ganske behageligt

Og det var rigtig hyggeligt, tak Lene!

Desværre er indlægget nu billedløs, da jeg ikke havde indhentet tilladelse fra alle deltagende om at offentliggøre disse.

10 kommentarer:

 1. Det ser da ualmindeligt hyggeligt ud:-)

  SvarSlet
 2. Hej Lona

  Jeg deltog i det arrangement du nævner , vel var det hyggeligt , men jeg vil sætte pris på at du en anden gang spørger om det er ok at du offentliggøre billeder fra dagen på nettet , så havde man muligheden for at sige fra !!

  SvarSlet
 3. Da dette var et offentligt arrangement, mente jeg ikke at jeg skulle have tilladelse til at vise disse billeder, men de er nu fjernet

  SvarSlet
 4. vil lige indskyde at man gerne må offentliggøre billeder af menneskemængder. Jeg ville i sådan en situation med et arrangement heller ikke betænke mig på at ligge billeder ind. Da man gerne må dette ifølge medieloven.

  Dejligt at høre i har haft en god dag.

  KH Micha

  SvarSlet
 5. Tak Micha for opbakningen ;o)

  SvarSlet
 6. Hej Lona.
  Min opbakning får du også! Har man valgt at deltage i som du siger offentlige arrangementer, må man acceptere der kan tages billeder. Ellers må man lade være med at deltage.

  SvarSlet
 7. I kan mene hvad i vil , jeg mener stadigvæk at det er almindelig høflighed at gøre opmærksom på at billeder bliver lagt ud på en blog.

  SvarSlet
 8. Hvor er det surt at vi andre ikke kan se hvor hyggeligt I har haft det i Hvidovre. Du kan f.eks sløre ansigterne, så man man ikke direkte kan se hvem der er hvem. Jeg ville heller ikke have betænkt mig et øjeblik. Det er jo billedern tager af offentligheden. Du skriver jo ikke noget om hvem der er på billederne.
  Knus

  SvarSlet
 9. jeg siger nu stadig at jeg ville holde mig til medieloven. Man må gerne ligge billeder ud af en menneskemængde taget i et offentligt rum. Hvis det havde været avisen eller tv der havde været forbi var man heller ikke blevet spurgt.

  Vil stadig holde på at Lona intet ulovligt har gjort, kun har gjort som der står i loven, og synes det er rigtig flot fra Lonas side, hun så flytter billederne.

  Du har min fulde opbakning Lona.
  Hav en rigtig god søndag.
  KH Micha

  SvarSlet
 10. For at hele Lonas indlæg ikke skal gå hen og blive til mudderkastning, så vil jeg lige sige til dig Wilma (jeg ved dit rigtige navn, men da du åbenbart vil være total anonym/ usynlig, så respekterer jeg dette pt) Jeg er heller ikke glad for at der tages billeder af mig, men det er der med tiden blevet gjort og også offentliggjort på andre blogs uden jeg har protesteret. Du kunne have overvejet at flytte dig, når du er så kamerasky. Du flyttede dig jo også da pressen kom forbi strikkestedet og tog billeder til deres avis.
  Til Lona vil jeg bare sige at det er øv, når andre skal ødelægge en god oplevelse, man gerne vil dele med andre. Forsat god søndag.

  SvarSlet