søndag den 25. juli 2010

Sommerferie

Vel hjemme fra en dejlig tur i Østrig med en afstikker forbi Disneyland i Paris

Disney – bliver man bare IKKE for gammel til! Vi boede på rigtig godt hotel – Kyriad. Der var fri bus til Disneyland og god morgenmad. Kan klart anbefales.

Derefter tog vi turen til Wagrain i Østrig – dejlige flotte skønne Østrig!

I disse skønne omgivelser og med ca 3900 kørte km fik jeg strikket! Et sjal i Bambus garn fra Hobi Strik og endnu en halsedisse til min lystfiskerfar!

østrigstrik 004

østrigstrik 002

Halsedissen er strikket med dobbelt længde på selve halsen, nu får jeg høre om den kan godkendes. Dog skal temperaturen falde med ca 20 grader først!!

6 kommentarer:

 1. Flotte farver dit sjal er strikket i. Mon ikke din far godkender halsedissen? Den er suværen.

  SvarSlet
 2. hej
  faldt over din blog
  sikken en flot halsedisse du har lavet, er vild med den ekstra længde som du har lagt til, tror at de ser flot ud når vejret er til det:)
  Stine:)

  SvarSlet
 3. Hej,
  @Pia, de seneste forlydender fra min far er at den er godkendt ;o) og at jeg skal forsegle opskriften!
  @Ulla-,Bella, tak skal du have, opskriften er en Drops og kan hentes ganske gratis her http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=98&d_id=21&lang=dk
  @Stine, hyggeligt du kiggede ind ;o) og tak for rosen ,o)

  SvarSlet
 4. sikke nogle fine ting :) er helt vild med din halsedisse... sådan en må jeg da også have :) fryser altid så meget om vinteren. puha tænke på vinter i denne varme haha :)
  KH Micha

  SvarSlet
 5. Altid dejligt at få strikket noget, når man körer. Östrig er jeg også vild med, var der nogle somrer i slutningen af firserne med min familie.

  SvarSlet