mandag den 16. maj 2016

Vildt travlt!

Py ha vi har haft travlt - mor er endelig kommet på plejehjem! De ringede en onsdag kl 10 at hun var bevilliget plads og at der kunne gå op til 8 uger før der var en plads til hende. 5 timer senere ringede de igen, nu var der en plads, hun kunne overtage den om fredagen og flytte ind om mandagen!!!! Så kan det ellers nok være at vi fik travlt - vi fik flyttet det hun skulle have med så det var klar om mandagen og så stod den ellers på rengøring af den lejede lejlighed i alle de ledige stunder vi havde.
Det hele er nu overdraget og hun er faldet helt på plads - så der har ikke været ret meget tid til strik, men som altid er der kommet lidt af pindene


Et par fine handsker Eve en sød kollega skal have, de er strikket i Drops Alpaca og der er indsat små perler.

Jeg er startet op på Rheinlust, men det er ikke et "snakke" strikketøj, ihvertifald ikke endnu

 Jeg har idag haft besøg af nogle søde strikkeveninder, det var som altid rigtig hyggeligt - jeg lavede frokost og denne skønne Pavlova

Vi skal alle 4 afsted til Garnstafet i år - med en lille naturlig afstikker til Garnudsalg!! og det bliver SÅ hyggeligt! Jeg er gået i tænkeboks med hvilke projekter der skal laves i nærmeste fremtid og hvilke indkøb der skal laves i både Gug og Aarhus :)
Men allerede på torsdag skal jeg på den årlige sommerhustur med Strikketøserne, iår skal vi bo i Sommerslottet - det bliver så skønt at komme afsted og særdeles tiltrængt i år!


6 kommentarer:

 1. Ja, pyh ha! Det lyder hektisk, søde Lona, men forhåbentlig bliver der nu lidt ro i sjælen, såvel som i hverdagen. Jeg synes begge strikketøjer ser ud til at kræve 'tungen lige i munden' - og det er måske meget godt, at få hjernen på lidt andet arbejde. Smukt bliver begge dele! Og lige om lidt skal vi hygge i stor stil en god lang weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, det bliver der helt sikkert - jeg glæder mig til vi ses, knus {;o)

   Slet
 2. Tak for i går - og de er altså fine, de handsker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak - ja tak og modtageren blev meget glad {;o)

   Slet
 3. Sådan noget kommer vist ofte sådan lidt hovsa - det har jeg i hvert fald hørt fra flere, men godt din mor er kommet ordentligt på plads :-) Jeg er helt målløs over de fine handsker - sikken en lækker gave :-) Sjalet ser også aldeles interessant ud :-) God tur til Jylland :-)

  SvarSlet
 4. Pyha.. ja, det var da hurtig omstilling. Hvor det godt din mor er faldet til. Det giver forhåbentligt ro på alle parter.
  Flotte handsker, fin gave.
  God tur til Sommerslottet OG Garnstafet.

  SvarSlet