søndag den 10. januar 2016

Svær tid

Det er ikke fordi jeg ikke strikker - men vi er meget udfordret herhjemme :(
Vi har idag sagt farvel til min svigermor - hun blev opereret i hjertet d. 4 dec og desværre lå hun i koma indtil idag uden at vi har haft kontakt med hende.
Min mor har fået begyndende demens, og dette selvom hun kun er 69. Lige nu arbejder jeg sammen med kommunen om at hun skal i plejebolig. Hun har i det sidste halve år været en del på hospitalet, pga almen dårlig tilstand. Dette håber jeg snart falder på plads!

Men nu lidt tilbage til strik, som heldigvis er en god trøst og afledning

Jeg var i november med i Stephen West KAL, jeg strikkede mit i Wollmeise. Mit første projekt i dette lækre fantastiske garn! mums siger jeg bare!!


De bliver heldigvis ved med at få baby'er på mit arbejde

Køreposen og en buksedragt (som næsten er færdig) er et bestillingsarbejde, der kommer så en lille Mini med også som er fra mig {;o)

Jeg er også gået igang med en hue fra Yarnlovers, i præcis de samme farver

Til slut et billede af Hyggehunden som nu er blevet 12 år - han ved det så heldigvis slet ikke!! Her hygger han med René også selvom han næsten ikke kan være ved siden af ham

10 kommentarer:

 1. Det er så kedelige oplevelser både mht svigermor og mor. Jeg håber jeres argumentationer ang plejebolig er så gode at det lykkes for alle parters skyld. Dejlige strikkerier du har fået færdiggjort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg også, tak Pia {;o)

   Slet
 2. Åh Lona hvor er jeg ked af at hører det med din svigermor og din egen mor. Jeg krydser finger for at du ikke for at for meget bøvl med kommunen, med at få din mor i plejebolig.
  Skønne ting du har fået strikket færdig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete, lige nu er kommunen heldigvis meget indstillet på at få mor i plejebolig, så jeg er fortrøstningsfuld {;o)

   Slet
 3. Hvor er det synd, I skulle sige farvel til svigermor på den måde.
  Min mor endte sine dage på plejehjem på demensafsnit, og den tid har jeg kun godt at sige om, heldigvis.
  Der var hele tiden en del 'friske' beboere, og personalet var uovertruffent. De havde tid og lyst til at tage sig godt af beboerne.
  Min mor blev så sød af at være der! Det var hun ikke altid inden, hvor hun havde så frygtelig travlt med at forsøge at skjule hvor slet det var med hende.
  Pøjpøj med projektet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg håber det bedste for min mor også. Jeg må sige at uanset hvor vi har været med hende, har vi kun mødt søde og hjælpsomme personale.

   Slet
 4. Puha, for en december og jul. Ønsker jer alt det bedste!

  SvarSlet
 5. Åh, søde Lona, hvor er det dog trist for jer. Jeg håber det lykkes at finde en bolig til din mor snarest. Varme tanker herfra.

  SvarSlet