søndag den 18. januar 2015

Armstrik?

Nu har jeg endelig fået prøvet det af……og nej, det er ikke lige mig

2015-01-18 20.10.44

Been there – done that!

Derimod er jeg blevet færdig med KnapNok!

2015-01-18 17.00.31

Søde Helle har hjulpet med at lave knapper, hun havde noget stof der passer perfekt og vupti, 10 knapper var lavet! Den er ikke blevet vasket endnu, men jeg fornemmer at den bliver god!

Samme Helle er ferm med en sy-maskine og VI (læs Helle) er gået igang med at lave en mappe til alle mine strikkepinde. Knitpro mappen er forlængst blevet alt for lille. Idag lavede vi de indledende øvelser. Hvad skal der være plads til, hvordan skal den se ud. Stoffet er købt før jul og den bliver helt sikkert god!

2015-01-18 14.39.16

Jeg er så gået igang med Slægtningen – i højlandsuld og alpaca, begge fra Garnudsalg.dk (ikke nogen overraskelse!)

2015-01-18 17.02.14

Den bliver strikket i blåt (heller ikke nogen overraskelse!!!) Polkadot Kalle og en alpaca der passer til, den bliver SÅ flot!

7 kommentarer:

 1. Armstrik er heller ikke noget for mig. Jeg synes heller ikke de er pænt-
  Glæder mig til at se din Knap nok, fede knapper.
  De slægtning lyder også lækker

  SvarSlet
  Svar
  1. Farven er bare SÅ flot - en rigtig Lona-Blå!

   Slet
 2. Din knap nok ser virkelig fin ud. Dejligt med knapper der passer til! Jeg tror, jeg skal kigge nærmere på den der slægtning. Har købt arvingen, omend ikke strikket endnu....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja Arvingen bliver helt sikkert alt for varm til mig

   Slet
 3. Øhh. Kan ikke rigtig se hvad armstrik'en skal ligne.. :-;
  Din knap nok er så fed. Min knit pro mappe er også ved at sprænge og jeg har kigget lidt på de nye knit pro mapper i kunstskind. Kan bare ikke rigtig beslutte mig til hvad jeg mest har brug for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare blevet til sådan en halsdims der vikles 2 gange rundt. Jeg har også kigget på rigtig mange forskellige Knit Pro og blev lidt inspireret af et mærke Della-Q, prøv at tjekke det {;o)

   Slet
 4. Armstrik - det tror jeg heller ikke, jeg ku blive grebet af - vel mest for dem, der ikke kan strikke? Lækker Knap nok - dejligt med en veninde, de "lige" kan lave knapper. Jeg må altså også have en slægtning - så snart jeg har fået ryddet garnkistens dyb ;-)

  SvarSlet