torsdag den 17. oktober 2013

Færdig Stephen West


Tja, hvad skal jeg sige - jeg blev endelig færdig med KAL'en og jeg er bare ikke imponeret!! Jeg købte hans KAL Rockefeller sidste år og den er jeg vild med, men denne???
Heldigvis kan teenageren (hun bliver 20 lige om lidt og så er det kælenavn forbi!) godt lidt farverne og formen, så haps! {;o)
Jeg har endelig fået monteret og vasket mit sommerferieprojekt - og den er jeg anderledes tilfreds med! Den er for stor til teenageren og det betyder så at den passer mig!!
Nu er jeg så gået igang med en hyggetrøje til teenageren, Info og link kommer når jeg kommer til min pc på et tidspunkt {;o)5 kommentarer:

 1. Åh endelig en der siger der lige ud! Det er da det rædsommeste sjal jeg længe har set - ikke dine farver, de er smukke, men designet?!? Hvad sker der lige? Jeg forstår ikke helt den der "åh stephen west har lavet et sjal jeg MÅ strikke"-tendens; men jeg morer mig da kosteligt over hvad der kommer ud af det ;o)

  SvarSlet
 2. Det var godt der var en der gerne aftog sjalet :o)

  SvarSlet
 3. Som jeg skrev på en anden blog syntes jeg det er et stykke mystisk strik. Men smart regnet ud. Ponchoen med ærmer er da rigtig god.

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå, du ikke er imponeret af sjalet. Min plan var egentlig at prøve at være med for første gang, men fik ikke lige tilmeldt mig. Når jeg ser resultatet rundt omkring er jeg kun glad for, jeg ikke var med, for jeg havde aldrig fundet ud af at bruge den facon.
  Dit sommerferieprojekt er til gengæld helt perfekt :) God weekend

  SvarSlet
 5. Helt enig med dig i det sjal, jeg bryder mig heller ikke om det, det har en mærkelig facon. Den sidste år var bare så flot. Men din hyggetrøje ser aldeles dejlig ud.

  SvarSlet