søndag den 24. juni 2012

“sommervejr” i juni

tja, det er vist årets overdrivelse!! Hold nu op et dårligt vejr vi har – jeg er så glad for at vi iår ikke skal holde ferie i DK, jeg smutter jo en tur til Grønland med min far og derefter tager vi, René, Nana og jeg, en tur til Gardersøen, hvor der forhåbenligt er lidt mere sommer over vejret end her!

Jeg har lavet en lille trøje til en sød kollega

13

Opskriften er en Drops og jeg har efterhånden lavet nogle stykker af den.

Derudover har jeg lavet Glade Striber til mig selv, dog er farverne ikke så livlige som dem der bliver lavet i Kauni. Nu kan jeg slet ikke udstå Kauni og jeg har derfor valgt at lave den i noget yderst lækkert garn fra Bente Borgstrøm

14

belysningen er ikke den bedste, må jeg henvist til det tidligere omtalte manglende sommervejr og derfor også manglede lys!!

4 kommentarer:

  1. Jeg er også glad for ikke at skulle holde ferie i øjeblikket. Det er godt nok surt det vejr. Jeg må se at blive færdige med mine glade striber. Dine glade striber er godt nok flotte.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  3. I always dined alone, but the experience was always wonderful for me. [url=http://www.fashionwinterbootss.com/]http://www.fashionwinterbootss.com[/url] annual costume party usually falls on Halloween, but was postponed this year due to superstorm Sandy.). [url=http://www.northfacejacketswholesalese.com/]cheap north face jackets[/url] Wholesale purses come in a variety of selections so that women can possess a certain use to get a precise purse. [url=http://www.winterbootsfashions.com/]http://www.winterbootsfashions.com[/url] I also recently begun meeting with various production companies about developing my own shows or hosting shows, which is very exciting to me. [url=http://www.uggbootwholesalecheapd.com/]http://www.uggbootwholesalecheapd.com[/url] Also, I found this awesome bento box priced at P50 and it a perfect fit for my old portfolio.

    SvarSlet