mandag den 27. juli 2009

Billedløs ferieindlæg!

Vi er på sommerferie i Sverige med meget begrænset adgang til intenet. Og vi har bare dårligt vejr.....regn, regn, regn, regn, regn, regn......og vores campingvogn er bare IKKE stor nok til sådan et dårligt vejr!!!
Men heldigvis har jeg da indtil nu mødt 2 ovenudlækre strikkebutikker! Den første ligger på Öland -tak Line og hedder Ullcentrum, her købte jeg 5 bundter af det lækreste uldgarn.....i blåt selvfølgelig!!!
I dag har vi været i en garnbutik i Jönköping - Lerdalsboden - her købte jeg ; 4 nøgler strømpegarn, 10 nøgler babyuld, 3 nøgler Flame, en pakke samledimser til Knit Pro, det hele til den nette sum af 519 svenske kroner (det er 347,75 danske kroner) jamen det er da slet ikke til at stå for!!! Der kommer billeder når vi vender snuden hjem igen!
Fortsat god strikkesommer!!

4 kommentarer:

 1. Det er ikke så gøy å være på ferie når det bare regner, men det er godt du får kose deg med nytt garn da. ;-)

  SvarSlet
 2. Det har ikke just føltes som sommer ferie med alt det regn , jeg har haft 2 dage med godt vejr i min ferie som desværre snart er slut ....
  forsat god ferie

  SvarSlet
 3. Dejligt at du lägger pengene i Sverige, for vi behöver dem med vores finanskrise. Desvärre lagde jeg ikke nogen på garn i DK, alt, alt for dyrt for os "fattige" svenskere.
  Kender godt den butik fra Öland, plejer at väre på forskellige messer og garnet er läkkert.

  SvarSlet
 4. Jeg føler med jer. Vi opgav Sverige efter 3 dage. Skulle have været til Värmland men vendte om i Trollhättan efter regn uafbrudt i 24 timer og en vejrudsigt for de næste 3 dage, som sagde regn, regn og atter regn. Jeg fik dog også købt garn til favorable priser.

  SvarSlet