søndag den 8. marts 2009

strikke terapi

Det hjælper at strikke, både til at fordybe sig i tanker og til ikke at tænke, giver dette mening?
Ihvertifald har jeg fået strikket i de sidste uger
Jeg har strikket en lille pigetrøje til en lille pige fra min grønlandske familie. Hun blev døbt i søndags og kom til at hedde Ingelu Cecilia Søs.

Jeg fik et par pulsvarmere til mig selv færdige og jeg elsker dem!

Og så blev jeg færdig med mit skygge projekt. Dette er til en kollega som dyrker volley i KSVolley. Jeg syntes faktisk det er blevet rigtig godt og teenageren vil nu også gerne have et med sit navn på, succes!!

7 kommentarer:

 1. Hej,
  Jeg syntes godt nok, at det var en besynderlig kant, der er på halstørklædet, men en forstørrelse af billedet hjalp gevaldigt på forståelsen. Så viste det sig at være rigtig flot.
  - og det med strik og tanker/ikke-tanker forstår jeg til fulde.

  SvarSlet
 2. Hvilke flotte ting, du får produceret.

  SvarSlet
 3. At strikke bruges som terapi i USA! Det har vi nu vidst altid, det giver en indre ro og alt lukkes ude for en stund. Flot tørklæde!

  SvarSlet
 4. Ja at strikke er det bedste, men for meget i gang giver mig stress - men så at få afsluttet det ene projekt efter det andet ja det giver en skøn indre ro - og processen undervejs er afslapning og laden op :-)

  Ja må altså have sådan et smart pulespil, kan efterhånden slet ikke leve uden!

  Flot tørklæde, så kan godt forstå Nanna også vil have et :-)

  SvarSlet
 5. Det er fine ting du har laget. Det var et fint navn den lille jenten har fått. Pulsvarmerene dine hadde nydelige farger. :-)

  SvarSlet
 6. Hej Lona.
  Stort tillykke med fødselsdagen. Kunne huske det fordi du skrev på min blog om du havde i dag. Også fint vejr til dig idag. God dag.

  SvarSlet
 7. Også herfra skal lyde et stort tillykke.

  SvarSlet