torsdag den 1. januar 2009

Godt Nytår!
Så er vi begyndt på et splinternyt år! 2009, det tager mig gerne 2-3 mdr at vænne mig til at skulle skrive et nyt år!


Vi havde en stille og rolig nytårsaften, bare os 3 og hyggehunden


Jeg er endelig begyndt at blokke mine GAAA'er! Nu skal det være, den skal blive færdig inden jeg kan fejre 1. års jubilæum med den!


Kjolen til Anne Marie er ved at være færdig, den skal monteres og så skal der lige strikkes en høj hals med små knapper i den ene side, jeg er helt sikker på at den bliver rigtig flot!

5 kommentarer:

 1. Sikke flittig du har været. De firkanter i lyst garn du kalder GAA er utroligt flotte. Jeg ved ikke hvad det skal blive til, men det ser lækkert ud og kjolen bliver helt sikkert også flot, når den bliver helt færdig.

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se GAAA helt færdig, lige da jeg så dit billede tænkte jeg, hva´fan - har hun lavet farvede kanter rundt om hvert enkelt felt... Det var først da jeg så det i større størrelse at jeg kunne se skumbrikkerne... Tænkte lige at du var blevet tosset !!!

  SvarSlet
 3. Fnis....farvede kanter.....Karin, GAAA står for Great American Aran Afghan og skal blive till et mega tæppe. Jeg har strikket 20 forskellige firkanter og skal nu snart til at samle dem og strikke en lille kant rundt på 5½ meter!!

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig også, og glæder mig til at se tæppet færdigt, og du blokker det inden, det snød jeg med og syede bare sammen. Kjolen ser spændende ud, ser vi den på når den er helt færdig??

  SvarSlet
 5. Glæder mig også til at se dit tæppe færdigt.. Smart med at blokke på skumbrikkerne.
  Og godt nytår iøvrigt...

  SvarSlet