søndag den 17. august 2008

Strikke update og andet...

Så er hverdagen tilbage igen.....sådan en ferie går bare alt for hurtigt!! Vi nåede dog ikke i Disneyland, bilen besluttede at bryde sammen 20 km inde i Frankrig og vi kan intet fransk! Vi fik dog ordnet bilen og havde en fantastisk tur alligevel!

Påfuglen blev færdig, den skal lige blogges, men jeg syntes godt nok at den ser noget lille ud...jeg håber at garnet kan strække sig helt vildt....

Jeg blev færdig med trøje til Gitte, dog skal jeg lige have fat i nogle "voksen" knapper...har pt kun Mickey Mouse, mariehøns og bamseknapper ;o))

Jeg er gået igang med en Mini trøje til vores venners lille nevø der snart kommer til verdenen......og så er der igen et lille hemmeligt projekt igang....mere om det i starten af september (så er det givet væk som gave!!!!)

Jeg lægger lige et par billeder fra vores dejlige have....
Min søde svoger var forbi og plante disse flotte blomster mens vi ikke var hjemme...dejlig overraskelse! Vi har nok vejens flotteste og højeste solsikker....planten vi fik af min svigermor, var sølle sidste år, men iår blomster den....

2 kommentarer:

 1. Dejlig have du har, og har du lyst medbringer jeg ca. 2 så godt som komplette årgange af "hunden" til dig i morgen :-)

  SvarSlet
 2. Hej Rikke,
  Tak og ja tak gerne Hunden!
  Vi ses i aften!!
  Lona

  SvarSlet