onsdag den 23. juli 2008

Ferie update....

Så er det lige før vi drager afsted til Frankrig. Vi skal en tur forbi Disneyland først og derefter skal vi mødes med vores venner i et lejet hus i Cahors. Det bliver superlækkert og meget spændende, da det er første gang vi skal på kør-selv ferie. Men jeg har jo ingen problemer med at se mig selv strikke hele vejen igennem Europa (dog ikke når det er mig selv der sidder bag rattet ;o))


Mit flotte Påfuglesjal er godt på vej.....det kommer med til Frankrig

Jeg er også kommet langt med trøjen til Gitte, forstykker, ryg og det ene ærme er klar, det sidste bliver færdig under dagens etape i Tour de France.
Med til Frankrig skal disse 2 opskrifter, SuperKarla poncho og TOP af Falkenberg, jeg håber at finde garnet på vejen derned..
Og her er så lige min bryllupsdagsgave fra René. Stofmærker til at sætte på alt mit strikketøj. Den kommer IKKE til at sidde i nakken, jeg finder et andet godt sted.

onsdag den 16. juli 2008

Strik-Café

Hej,

husk at der er strikke-Café på tirsdag d. 22 juli og det er på Café Felix i Albertslund.....OG det er også Prins Felix's fødselsdag....

onsdag den 9. juli 2008

Garn.dk & GAAA


Hurra, posten kom med mit nyindkøbte Arwetta garn i den dejligste blå farve (har jeg glemt at sige, at min absolutte ynglingsfarve er blå?) Garnet er købt hos Garn.dk, og der er der bare hurtig service, tak for det.
Så nu er der linet op til et påfuglesjal!






Derudover fik jeg så nummer 17 GAAA.....




Og nummer 18 GAAA færdig og så er jeg faktisk ved at strikke den allerførste om igen....den var alligevel ikke så pæn.....og det blev til en Ommer!

torsdag den 3. juli 2008

SuperKarla d. 2, GAAA og baby



Så kom Super Karla d. 2 af mine næsten uundværlige Addi Lace pinde, dem er jeg godt nok blevet glade for.









Og så blev GAAA nummer 16 færdig og nummer 17 er påbegyndt.......







Også røg der også lige en lille drengebabytrøje forbi Addi lace og jeg!!!

Jeg er begyndt at kigge efter noget lækkert garn til mit påfuglesjal, som jeg næsten ikke kan vente med at komme i gang med. Derudover indløb der 2 høflige bestillinger på et par babytrøjer mere, en lille pige og en lille dreng!