mandag den 28. januar 2008

2. GAAA!

Så blev firkant nr. 2 også klar....og her er så lige et billede at en "forsømt" hyggehund!



fredag den 25. januar 2008

1. GAAA!



Så har jeg lavet min første firkant til GAAA!!

nu mangler jeg såmænd kun 23!!




Så er jeg kommet lidt videre med Sara Lund trøjen, den tager dog lidt mere tid end jeg umiddelbart havde regnet med, men jeg syntes stadigvæk at den bliver flot!

søndag den 13. januar 2008

Jubi - færdig

Trods sygdom er det lykkedes at få disse 2 ting færdig. Trøjen til Anne Marie har ligget i pres i et par dage og er nu klar til afsendelse.








Min far som er ivrig lystfisker, har ønsket sig en halsedisse og den er nu også færdig og klar til afsendelse

lørdag den 12. januar 2008

Syg....øv......



Så ligger både min mand og jeg syge.....faktisk så syg at jeg ikke kunne/have lyst til at strikke igår...det er heldigvis overstået igen.



Siden sidst er jeg blevet færdig med fingervanterne til Lone. De passede fint og hun blev glad for dem.


Så er jeg gået igang med en Sarah Lund look-a-like sweater. Jeg har fundet et grundmønster og har så selv lavet et mønsterdiagram der ligner meget godt, syntes jeg selv.


Nu er det sådan at jeg ikke kan strikke med flere farver, og derfor brodere jeg mønsteret på bagefter. Det tager en del tid, men det færdige resultat bliver bare super flot.






Så har jeg endelig efter 14 dages lang, lang ventetid fået min Great American Aran Afghan bog, og jeg kan næsten ikke vente til at komme igang!!







Endelig har vores hyggehund tigget og bedt om at få hans billede med også så det kommer her....


tirsdag den 1. januar 2008

GODT NYTÅR!





Et stort ønske om et godt strikke nytår til jer alle!

Og så var det måske lige tid til at kigge på hvad jeg har liggende af ufærdige arbejder pt.



Allerførst er jeg ved at strikke vanter til min kollega Lone, det går langsomt fremad, disse bliver strikket på pind nr 2, men har heldigvis mønster










Hernæst et sjal til min dejlige veninde Bente, dette har jeg været igang med siden august....ikke så godt, jeg mangler 2 lange mønster border der skal være i siden af sjalet















Her er trøjen til Annemarie, nu mangler der kun montering og så skal der strikkes en kant rundt, den bliver rigtig flot og rigtig lækker








Så har jeg fået en bestilling på en Sarah Lund trøje. Jeg har fundet et grundmønster og jeg vil så lave mit eget mønster som gerne skulle ligne sådan nogenlunde.










Derudover har min skønne datter Nana også bedt om en trøje, det er nærmest første gang hun gør dette og selvfølgelig skal hun da have den!

den skal strikkes i Drops Ice farve 02 (råhvid)
Og sidst men ikke mindst har min far, som er ivrig lystfisker, bedt om en halsedisse!
Så der skulle være lidt at gå i gang med!
Lona